Pornamdari logo

چگونه بیمار برای rTMS آرتی ام اس  آماده می شود؟

فهرست مطالب

مقدمه:

بیماری که برای تحریک مغناطیسی جمجمه‌ای مکرر (rTMS)   آرتی ام اس آماده می‌شود، باید پزشک خود را از داروهایی که مصرف می‌کند و شرایط پزشکی خود مطلع کند. آنها همچنین باید از مصرف الکل یا مواد مخدر قبل از درمان خودداری کنند.

مراحل درمان با دستگاه آر تی ام اس به صورت خلاصه به شرح زیر است:

آماده‌سازی بیمار:

بیمار باید روی صندلی مخصوص قرار بگیرد و از جواهرات و اشیا حساس مانند موبایل و کارتهای اعتباری خود دوری کند.

قراردادن ابزارها:

ابزارهای مربوط به دستگاه آر تی ام اس بر روی سر بیمار قرار می‌گیرند تا امکان ایجاد میدان مغناطیسی را فراهم کنند.

تحریک مغز:

دستگاه آر تی ام اس میدان مغناطیسی را به ناحیه‌های خاصی از مغز اعمال می‌کند. این تحریکات الکتریکی باعث فعالیت‌های کوتاه‌مدت نورون‌های مغزی می‌شوند.

تعیین نوع تحریک:

تحریک یا بازداری از فعالیت‌های مختلف مغزی باعث درمان برخی از بیماری‌های روحی و روانی می‌شود.

 

تعداد جلسات:

تعداد جلسات آر تی ام اس بستگی به نوع اختلال و وضعیت بیمار دارد. برای هر بیمار، متخصص مغز و اعصاب تعداد جلسات مناسب را تعیین می‌کند.

استفاده از آر تی ام اس یک روش تحریک مغناطیسی غیرتهاجمی برای درمان بیماری‌ها است که برخی از بیماران می‌توانند از آن بهره‌مند شوند. تنظیم مناسب دستگاه بر اساس شرایط و وضعیت بیمار، عملکرد این روش را تضمین می‌کند. همچنین، این روش می‌تواند به عنوان یک گزینه درمانی ایمن و موثر در اختلالات مغز و روانپزشکی استفاده شود.

   هرجلسه  rtms روش تحریک مغناطیسی مغز (آرتی ام اس) چقدر طول می کشد؟

یک جلسه معمول rTMS   آرتی ام اس بین 30 تا 60 دقیقه طول می کشد و طول جلسه ممکن است بسته به برنامه درمانی خاص و نیازهای هر بیمار متفاوت باشد. در طول جلسه، یک سیم پیچ مغناطیسی روی پوست سر بیمار قرار می گیرد و پالس های مغناطیسی برای تحریک مناطق خاصی از مغز ارسال می شود. در مورد نحوه آماده شدن بیمار برای rTMS  آرتی ام اس ، مهم است که قبل از جلسه در مورد هر گونه شرایط پزشکی یا دارویی با پزشک معالج صحبت کنید و همچنین از مصرف کافئین یا سایر محرک ها قبل از جلسه خودداری کنید. بیمار همچنین باید اطمینان حاصل کند که قبل از جلسه به خوبی استراحت کرده و هیدراته شده است.

 

چند جلسه rTMS   آرتی ام اس مورد نیاز است؟

rTMS  آرتی ام اس مخفف عبارت تحریک مغناطیسی جمجمه ای مکرر است، یک روش غیرتهاجمی تحریک مغز که برای درمان اختلالات عصبی و روانپزشکی مختلف استفاده می شود.

تعداد جلسات rTMS   آرتی ام اس مورد نیاز برای درمان بسته به شرایط تحت درمان و پاسخ هر بیمار به درمان متفاوت است. به طور کلی، یک دوره درمان rTMS شامل جلسات روزانه در یک دوره چند هفته ای، از 4 تا 6 هفته است. با این حال، برخی از بیماران بسته به نیازهای خاص خود ممکن است به جلسات بیشتر یا کمتری نیاز داشته باشند.
توجه به این نکته ضروری است که تعداد دقیق جلسات مورد نیاز برای درمان rTMS   آرتی ام اس باید توسط یک متخصص مراقبت های بهداشتی واجد شرایط، مانند روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب، تعیین شود که می تواند وضعیت بیمار و پاسخ به درمان را ارزیابی کند.

در مورد نحوه آماده شدن بیمار برای درمان آر تی ام اس(rtms)، توصیه می شود حداقل 24 ساعت قبل از جلسه درمان از مصرف الکل یا داروهایی که می توانند بر فعالیت مغز تأثیر بگذارند خودداری کنند. علاوه بر این، بیماران باید قبل از شروع درمان آر تی ام اس (rTMS)، پزشک خود را از داروهایی که مصرف می‌کنند و شرایط پزشکی خود را مطلع کنند.

 

چکیده مطلب

روش آر تی ام اس از روش های نوین و بدون عارضه درمان بیماری های اعصای و روان است و بسته به نوع اختلال، شدت آن و میزان پاسخ بدن بیمار نوع انجام این روش و تعداد جلسات آن متفاوت خواهد بود پس بهتر است روش آر تی ام اس(rtms)درمرکز فوق تخصصی آرتی ام اس تهران ونک تا بهترین نتیجه درمان حاصل شود.

RTMS Doctor Pournamdari
دکتر مهدی پورنامداری
دکتر مهدی پورنامداری

دکتر مهدی پورنامداری، دانش آموخته رشته روانپزشکی (اعصاب و روان) از دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق و MBA می باشد. همچنین ایشان دارای مدرک A منابع انسانی از دانشکده ادینبورگ دانشگاه Heriot-Watt و اصول و فنون مذاکره چند جانبه بین المللی تبلیغات میباشد.
ایشان سابقه عضویت در هیئت مدیره انجمن روانپزشکان ایران، مدیر مسئول فصلنامه اکسیر سلامت، مدرس دانشگاه رییس کمیته علمی صنف درمانگران استان تهران، و همچنین تدوین کننده پروتکل درمان اعتیاد از طرف سازمان ملل برای سازمان زندانها و مدیر توسعه کسب و کار، محصول و بازاریابی شرکتهای بین المللی و داخلی بوده اند.
همچنین در این زمینه های اجتماعی فعالیت میکنند: موسس جمعیت حامیان زمین، پویش سیمرغ، انجمن دادشهر، کانون مهستان و مشاور خیریه رئیس سازمان نظام پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button